ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Αγαπητοί μας φίλοι,

Το Φροντιστήριο Προοπτική Παλλήνης και η AXON GLOBAL αναπτύσσοντας την πιο δυναμική εκπαιδευτική συνεργασία στην Παλλήνη, σας παρέχουν πλέον μοναδικά νέες συνδυαστικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες μέσης εκπαίδευσης – Ξένων γλώσσών με τις πλέον πρωτοποριακές και σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης!

Το σύστημα εκπαίδευσης Axon Global αναγνωρίζεται  σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας σήμερα παρουσία σε περισσότερες από 20 χώρες!

Το Φροντιστήριο μας μέσω του ομίλου Axon συνεργάζεται πλέον με 14 πανεπιστήμια διεθνούς αναγνώρισης παρέχοντας ακόμη πιο ποιοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε όλους τους σπουδαστές μας.

Μπορούμε και σας παρέχουμε εγγυημένα προγράμματα εκμάθησης Αγγλικής γλώσσας με διεθνή αναγνώριση.

Πιστοποιήσεις:

IELTS, TOEFL, GMAT, GRE, B2, C1, C2, TOEIC, με Εγγύηση Σπουδών και Εγγύηση ΠΤΥΧΙΟΥ 100%!!!

Δημιουργήσαμε για εσάς πακέτα με εκπτώσεις που φτάνουν

έως και 40% !!!

Χαράζουμε το μέλλον και σας οδηγούμε στην επιτυχία!

“English… makes the world go round!”

Η Αγγλική γλώσσα είναι η lingua franca της εποχής μας. Ομιλείται από 380.000.000 ανθρώπους ως 1η γλώσσα και 2.000.000.000 ως 2η. Τα Αγγλικά είναι απαραίτητο προσόν για εξεύρεση εργασίας και σπουδές ή μεταπτυχιακά στο εξωτερικό. Στην ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ υπάρχουν τμήματα και για ταχύρυθμη εκμάθηση Αγγλικών και τμήματα Πτυχίων: Proficiency (ECPE, CPE), Lower (FCE, ECCE), IELTS, TOEIC, ESB, LRN, City & Guilds, ΚΠΓ κλπ.

“Aimez le français de tout votre cœur”

Τα Γαλλικά είναι πολύτιμο εργαλείο για την αγορά εργασίας σε εταιρίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και σε οργανισμούς (Ευρωπαϊκή Ένωση, Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, ο ΟΗΕ κλπ). Η Γαλλία προτιμάται και για μεταπτυχιακές σπουδές (Νομική, Αρχαιολογία, Πολιτικές Επιστήμες, Ψυχολογία, Ιατρική). Στην ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ τα μαθήματα Γαλλικών καλύπτουν από το επίπεδο των αρχαρίων έως το DALF C1-C2.

“Die Sprache ist der Fruehling des Geistes!”

Τα Γερμανικά είναι η πρώτη μητρική γλώσσα μεταξύ των κατοίκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Γερμανία είναι η χώρα με τις σημαντικότερες εξαγωγές στον κόσμο. Είναι η “χώρα της ευκαιρίας” και ζητά εξειδικευμένο προσωπικό που θέλει να εργαστεί. Επιπλέον τα γερμανικά Πανεπιστήμια θεωρούνται από τα καλύτερα στον κόσμο. Τα μαθήματα Γερμανικών στην ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ξεκινούν από αρχάριους έως την ταχύρυθμη εκμάθηση Γερμανικών και τα πτυχία επιπέδου C2.