Τα φροντιστήρια «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» είναι προσανατολισμένα στην επιτυχή προετοιμασία των μαθητών της Μέσης Εκπαίδευσης για τις Εισαγωγικές Εξετάσεις αλλά και για τις Σχολικές Εξετάσεις όλως των τάξεων.

Η εμπειρία της διεύθυνσης και των διδασκόντων καθηγητών των φροντιστηρίων «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» επιτρέπει στους μαθητές μας να εξετάζονται κάθε χρόνο (Πανελλήνιες – Ενδοσχολικές) σε ΓΝΩΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Συνεπώς, μπορούμε να εγγυηθούμε στους μαθητές μας ότι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ

Η δομή των φροντιστηρίων ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ είναι τέτοια, ώστε να επιτυγχάνεται ΑΡΤΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Τα τμήματα των φροντιστηρίων «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» είναι ολιγομελή και σχηματίζονται με βάση τις δυνατότητες των μαθητών αλλά και τους κοινούς στόχους τους.
Λειτουργούν με ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ μαθημάτων προκειμένου ο μαθητής να αξιοποιεί την παρουσία του στο χώρο των φροντιστηρίων και παράλληλα να εξασφαλίζει τον απαιτούμενο στο σπίτι ΧΡΟΝΟ ΜΕΛΕΤΗΣ

Για την επιτυχή πορεία των μαθητών τους, τα φροντιστήρια «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» πιστεύουν πως είναι απαραίτητη η διαρκής συνεργασία και επικοινωνία με το οικογενειακό περιβάλλον.
Εκτός από τις συναντήσεις που κάθε κηδεμόνας μπορεί να έχει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
με τους καθηγητές, τα φροντιστήρια ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ οργανώνουν κατά την χειμερινή περίοδο ΔΥΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Στον προγραμματισμό των φροντιστηρίων «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» υπάρχουν ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΥΚΛΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

σε όλα τα μαθήματα, δύο με ευθύνη του φροντιστηρίου και δύο ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Φ.Ε. (Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστηρίων Ελλάδος)

Στόχος όλων αυτών των διαγωνισμάτων, πέρα από την αξιολόγηση και την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, είναι να δώσουν τη δυνατότητα στους μαθητές να προγραμματίσουν σωστά τη μελέτη τους.

ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

Οι στιγμές χαλάρωσης είναι απαραίτητες. Για το λόγο αυτό κάθε χρόνο διοργανώνεται :

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ όπου οι μαθητές μας εκτός από διασκέδαση έχουν την

ευκαιρία να συλλέξουν πληροφορίες (ιστορικές, πολιτιστικές, λαογραφικές, κ.λπ.) για τον τόπο που επισκέπτονται.

ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ

Η ανάγκη των μαθητών για υψηλού επιπέδου εκπαίδευση καλύπτεται από τα συγγράμματα των καθηγητών των φροντιστηρίων «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ».

Γραμμένα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή με έμφαση στα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ

αλλά και ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τα συγγράμματα αυτά παρέχονται δωρεάν και απαλλάσσουν τους μαθητές από το κόστος αγοράς άλλων βοηθημάτων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

Επειδή η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν είναι αυτοσκοπός αλλά ένα πρώτο βήμα στην επαγγελματική αποκατάσταση, τα φροντιστήρια «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» συμμετέχουν ενεργά στην ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ για τους μαθητές της Α’ Λυκείου, ενημερώνοντας αναλυτικά τους ίδιους και τους γονείς τους, για το σύστημα αξιολόγησης και εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, πραγματοποιείται «Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού» από ειδικούς στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.

Μετά το τέλος των Εισαγωγικών Εξετάσεων, και αφού οι υποψήφιοι ενημερωθούν για την βαθμολογία τους, τα φροντιστήρια ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ επιμελούνται τη σωστή επιλογή των σχολών και τη συμπλήρωση του ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Κάθε χρόνο τα ποσοστά επιτυχίας των μαθητών μας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση είναι τόσο αξιόλογα που μας επιβάλλουν να παρουσιάσουμε τα έργα μας